Kontakt

Kul att du har hittat oss! Här nedan finns våra kontaktuppgifter. Tveka inte att höra av dig om det är något som du undrar över. Vi har som mål att hinna svara på 24 tim. 

Mycket välkomna till oss på Snowcamp!

Kontaktformulär

Contact

Kontakta oss, Säfsen

Säfsen

Snowcamp ligger ca 1000 meter från skidanläggningen Säfsen Resort (Dalarna) och 1 200 meter från Hyttan och stugbyn. Samhället heter Fredriksberg och adress till campet är Ludvikavägen 45, Fredriksberg.

Resa till och från Snowcamp med tåg och buss

Vårt tips är att boka tåg via www.sj.se. Ange slutdestination/hållplats Fredriksbergs Herrgård om det är möjligt. Hållplatsen ligger ca 200 meter från Snowcamp

Dalatrafik kör en reguljär linje mellan Ludvika – Fredriksberg – Ludvika. Bussen avgår från tågstationen i Ludvika och hållplatsen här i Fredriksberg heter Fredriksberg Herrgården och ligger 200 meter från Snowcamp. Mer info på www.dalatrafik.se

Resa till och från Snowcamp Säfsen med bil

Adress till Snowcamp i Säfsen är: Ludvikavägen 45, Fredriksberg

Stockholm 27 mil
Göteborg 37 mil
Oslo 28 mil
Västerås 17 mil
Orsa 14 mil
Uppsala 24 mil
Karlstad 13 mil
Örebro 13 mil
Östersund 44 mil
Kiruna 126 mil
Pretoria 1 437 mil

Mail: info@snowcamp.se
Telefon: Journummer 072-563 22 43 (används under campveckorna och bästa sättet att komma i kontakt med instruktörer/deltagarna)
 

Om oss

Snowcamp är glädje och energi!

Vi finns på två ställen. Säfsen, Dalarna och en PopUp arena som just nu är på Gotland. Våra fantastiskt duktiga instruktörer finns på plats för att coacha och ta hand om alla färdighetsnivåer, från nybörjaren som gör sina första studsar på studsmattan till Sveriges elit. På båda våra anläggningar använder vi oss bara av de bästa studsmattorna som går att få tag på. Till oss kommer man för att lära sig att hoppa! Och ha lite kul såklart… 

Snowcamps historia
Allt startade i Orsa, Dalarna 2007… På den tiden i Orsa fanns det en 2-årig skidlärarutbildning på orten och ganska snart så såg man behovet av att vidga elevernas träningsmöjligheter under vår, sommar och höst. Eftersom fysik, kroppskontroll och att våga utmana sig själv är några viktiga faktorer inom skidåkningen så föll valet av aktivitet ganska naturligt på trampolin. Med några studsmattor och ett vattenhopp blev anläggningen snabbt en succé och fick namnet Snowcamp. 
2013 flyttade anläggningen från Orsa och öppnade istället upp i Säfsen. Äntligen fanns då fantastiska förutsättningar att göra Snowcamp till något större och till något alldeles speciellt. Ett av Sverigens första actionsportcenter föddes. Här finns flera kompletterande aktiviteter så som railarena (skidåkning på boxar och rör), slakelines (gå på lina) och slip´n slide (vattenrutchkana med hopp ut i vatten). Trampolinerna kunde i och med flytten bli fler och vattenhoppet större, samt att i den 600 kvm stora ladan som rymmer flertalet trampoliner kunde man nu även satsa på foampits (hav med skumgummikuddar) för säkrare landningar.  
Det var också i Säfsen som campverksamheten tog fart på riktigt. Snowcamp annordnar camps för barn och ungdomar hela året runt, med fokus på läsårets lovdagar. För att komma på ett camp i Säfsen ska man fylla minst 10 innevarande år. 

2017 var det dax att ta Snowcamp till nästa nivå, i juni öppnade vi upp Snowcamps första PopUp-anläggning. Första stoppet var Orminge, Nacka och vi fick säga grattis till Stockholm! Snowcamp PopUp fanns i Orminge i 8 veckor. Vi vill med den här anläggningen öppna upp möjligheten för fler att få utforska Snowcamps värld, vi tar helt enkelt Snowcamp till dig!

2018. Favorit i repris! Snowcamp PopUp flyttar tillbaka in i Saltsjö-Boo racket hall under sommaren 2018.
2020 I januari flyttar vår finna PopUp anläggningen till Gotland
2021 Säljer vi PopUp anläggningen till de som har hyrt den under 1,5 år. Är ni på Gotland, åk dit! Helt klart värt ett besök!

Våra instruktörer

Våra instruktörer är så studsiga att dom inte har fastnat på bild än.. men det kommer snart 😉